Gustafs kokbok: Mat för en lat
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Bonnier Carlsen |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 48 |
Vikt | 275 gr |
Utgiven | 2001-10-15 |
SAB | Qcaa |
ISBN | 9789163820021 |
Gustafs kokbok har helt naturligt fått undertiteln Mat för en lat. Därmed kan man lätt definiera målgruppen: slöa människor som ogärna ställer sig framför spisen, eller kanske bara matlagningsovana! Recepten består av typisk "Gustaf-mat": olika varianter av lasagne, pasta, hamburgare, pizza, mackor, restmat, bantarsallad, kakor, osv. Teve- och radiokocken Jonas Persson (TV4, Folkradion, bl a) har komponerat de enkla och lättfattliga recepten, och till dessa serveras mängder av roliga Gustaf-strippar. Vad som är lite extra roligt i sammanhanget är att detta är världspremiär för Gustaf i kokboksbranschen. Trots att serien gått i tidningar över hela världen sedan 1978, är det här första gången någon gör en kokbok! Tanken har förstås funnits tidigare, men då var det Jim Davis själv som inte godkände idén. Nu har han ändrat sig och vi hoppas han inte kommer att ångra sitt beslut!