Mat och händelser från hotell överum

Mat och händelser från hotell överum
Författare
Förlag Vulkan
GenreMat och dryck
FormatHäftad
SpråkSvenska
Antal sidor193
Vikt350 gr
Utgiven2011-05-27
ISBN 9789163389726
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
För drygt 10 år sedan började Patrik och jag att prata om att öppna restaurang. Patrik hade redan många år i branschen och ett brinnande intresse för mat och vin. Jag hade slutat på banken och börjat som konsult med en hel del tid för projekt som restaurang. Patrik hade varit delägare i en restaurang i Grundsund tidigare. Grundsund är en liten fiskeby på västkusten som lever upp på somrarna. Vid frukostbordet en dag när jag skulle resa ned till Skåne, såg jag annonsen i DN "Litet familjehotell med restaurang och bar till salu nära Västervik". En liten omväg förbi Överum och vi blev 9 månader senare hotelldirektörer. Projektet med att bedriva hotell- och restaurangrörelse i den sömniga bruksorten Överum var naturligtvis helt vansinnig för två storstadsbor med hotellkrogsambitioner. Vår affärsidé byggde helt på romantiska drömmar om en rörelse där familjen jobbade tillsammans för en gemensam sak. Drömmen gick ekonomiskt käpprätt åt skogen. Men vi fick otroliga upplevelser och rika erfarenheter!!!!