Salig blandning
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Renée Voltaire |
Genre | Mat och dryck |
Format | Danskt band |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 190 |
Vikt | 705 gr |
Utgiven | 2010-05-21 |
SAB | Qcaa |
ISBN | 9789163363238 |
Den efterlängtade uppföljaren till Renée Voltaires kokbok Peace, Love & Food kommer i slutet av maj ut i handeln.
- Den här boken är verkligen min alldeles egna kokbok. En salig blandning av maträtter som jag lagar varje dag och inte kan leva utan. Härlig mat som är både lätt, rolig och vacker och lagad med de bästa råvarorna, säger författaren och matinspiratören Renée Voltaire, känd från TV och för sina många kokböcker.
För Renée är mat något mer än det man stoppar i munnen, det är en livsstil.
- Jag vet hur mycket maten påverkar min kropp, energi och livsglädje. När jag äter maten i den här boken mår jag som allra bäst.
I Salig Blandning finns recept för vardag och fest; supersmoothies, sköna frukosttips och drömlika desserter. Ett kapitel är tillägnat barnfamiljen med recept som passar både vuxna som små.
- Det mesta i boken är vegetariskt, men med inslag av fisk- och kötträtter, precis som jag vill ha det, säger Renée.
Renée älskar raw food (mat som inte är upphettad) och lär oss använda nya tekniker och råvaror i köket. I kapitlet Skärp mig har Renée samlat sina bästa tips om hur man gör för att bryta dåliga vanor.
- Alla spårar vi ju ur ibland och behöver en nystart.
- Den här boken är verkligen min alldeles egna kokbok. En salig blandning av maträtter som jag lagar varje dag och inte kan leva utan. Härlig mat som är både lätt, rolig och vacker och lagad med de bästa råvarorna, säger författaren och matinspiratören Renée Voltaire, känd från TV och för sina många kokböcker.
För Renée är mat något mer än det man stoppar i munnen, det är en livsstil.
- Jag vet hur mycket maten påverkar min kropp, energi och livsglädje. När jag äter maten i den här boken mår jag som allra bäst.
I Salig Blandning finns recept för vardag och fest; supersmoothies, sköna frukosttips och drömlika desserter. Ett kapitel är tillägnat barnfamiljen med recept som passar både vuxna som små.
- Det mesta i boken är vegetariskt, men med inslag av fisk- och kötträtter, precis som jag vill ha det, säger Renée.
Renée älskar raw food (mat som inte är upphettad) och lär oss använda nya tekniker och råvaror i köket. I kapitlet Skärp mig har Renée samlat sina bästa tips om hur man gör för att bryta dåliga vanor.
- Alla spårar vi ju ur ibland och behöver en nystart.