Såser : ca 60 varma och kalla såser

Såser : ca 60 varma och kalla såser
Författare
Medverkande
Förlag Ica Bokförlag
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor62
Vikt368 gr
Utgiven2008-09-11
SABQcaaf
ISBN 9789153429012
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Den lyfter varje maträtt. Men en hastigt hopkokad pulversås gör ingen glad. Investera i stället ett par minuter extra i din matlagning och gör din egen sås. Att laga såsen själv är inte särskilt komplicerat. Och arbetsinsatsen behöver inte vara stor. Om du bjuder på en hemlagad sås kommer både du och dina gäster att lämna matbordet ännu lite nöjdare än vad ni annars skulle ha gjort. Flertalet av bokens nära 60 varma och kalla såser bygger på en av några få grunder, och har man lyckats svänga till den ena så klarar man med all säkerhet att få till även de övriga. Kan man bara hantera en visp och ett kärl så brukar det lösa sig, och dessa ­redskap behövs ju i vilket fall som helst även när man ska röra till en pulversås. Följer man bara anvisningarna i recepten så ska det inte behöva vara några bekymmer.