Äkta italienskt
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Massolit Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 256 |
Vikt | 0 |
Utgiven | 2003-08-01 |
ISBN | 9789153424192 |
Den nya italienska kokboken!
Äkta italienskt är den nya stora boken om italiensk mat. Den ger kunskap och inspiration till att laga och servera rätter med smak och doft av Italien. Boken återspeglar nutida italiensk matlagning med rötter i en mångsidig och traditionsrik matkultur, där landets olika regioner har bidragit med sina specialiteter. Här återfinns alla de kända italienska rätterna. Alla recept är illustrerade och många åtföljs av praktiska tips om tekniker med steg för steg bilder. Olika ingredienser visas på bild och beskrivs. Speciella termer förklaras i en förteckning och boken är rikligt illustrerad. Ca 650 färgfoton, över 300 recept.
Äkta italienskt är den nya stora boken om italiensk mat. Den ger kunskap och inspiration till att laga och servera rätter med smak och doft av Italien. Boken återspeglar nutida italiensk matlagning med rötter i en mångsidig och traditionsrik matkultur, där landets olika regioner har bidragit med sina specialiteter. Här återfinns alla de kända italienska rätterna. Alla recept är illustrerade och många åtföljs av praktiska tips om tekniker med steg för steg bilder. Olika ingredienser visas på bild och beskrivs. Speciella termer förklaras i en förteckning och boken är rikligt illustrerad. Ca 650 färgfoton, över 300 recept.