Kladdkakor
Författare | |
---|---|
Förlag | Massolit Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 64 |
Vikt | 365 gr |
Utgiven | 2003-05-30 |
ISBN | 9789153422716 |
Många är vi som älskar kladdkakor. Kladdkakan är i all sin enkelhet en genialisk kaka: den är underbart god, snabb och lätt att svänga ihop och görs på ingredienser man oftast har hemma.
Alla har nog något recept på kladdkaka hemma, men det är inte alla som tänker på hur mycket kladdkakan kan varieras i form, smak och konsistens. I den här boken finns recept på allt möjligt som är kladdigt och gott, gärna med choklad i, men också kolakaka, vit chokladkaka, blåbärsbrownies m.m. Dessutom finns recept på fettsnål kladdkaka och mikrokladdkaka. Författaren Maria Öhrn arbetar som konditor på Grand Hôtel i Stockholm. 26 färgfoton, 32 recept.
Alla har nog något recept på kladdkaka hemma, men det är inte alla som tänker på hur mycket kladdkakan kan varieras i form, smak och konsistens. I den här boken finns recept på allt möjligt som är kladdigt och gott, gärna med choklad i, men också kolakaka, vit chokladkaka, blåbärsbrownies m.m. Dessutom finns recept på fettsnål kladdkaka och mikrokladdkaka. Författaren Maria Öhrn arbetar som konditor på Grand Hôtel i Stockholm. 26 färgfoton, 32 recept.