Max fem
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Massolit Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 120 |
Vikt | 0 |
Utgiven | 2002-09-01 |
ISBN | 9789153422594 |
Få ingredienser, enkelt och gott!
Boken Max fem innehåller delar av det som ett basskafferi i köket bör innehålla för den som gillar att laga spännande mat. Maten som tillagas i denna bok bygger på max 5 ingredienser förutom basskaffriet, och utan att för den skull smaka mindre gott. Här presenteras fräscha recept på sallader, såser, färser, desserter, soppor, fisk, vegetariskt, kött och fågel, pasta och nudlar samt sandwiches. Ca 65 färgfoton, ca 55 recept.
Boken Max fem innehåller delar av det som ett basskafferi i köket bör innehålla för den som gillar att laga spännande mat. Maten som tillagas i denna bok bygger på max 5 ingredienser förutom basskaffriet, och utan att för den skull smaka mindre gott. Här presenteras fräscha recept på sallader, såser, färser, desserter, soppor, fisk, vegetariskt, kött och fågel, pasta och nudlar samt sandwiches. Ca 65 färgfoton, ca 55 recept.