Husmanskost

Husmanskost
Författare
Förlag Massolit Förlag
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor120
Vikt0
Utgiven2001-09-01
SABQcaa
ISBN 9789153421740
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Klassisk svensk husmanskost! Denna bok riktar sig till den som äter, gillar och framförallt vill lära sig laga klassisk svensk husmanskost. Numera har krögarna på de populära krogarna insett att just husmanskost är något som eftertraktas mer och mer av dagens restauranggäster. Det har blivit en "konst" att laga svensk husmanskost och en tradition som inte längre lika självklart går i arv mellan generationerna. I den här boken lyfter författaren Daniel Janson fram enkelheten i den svenska husmanskosten. Daniel är köksmästare och har arbetat som kock på restauranger som Nils-Emil, Grand Hôtel, Stallmästaregården, Berns salonger och Hospiz Alm Reias&Chateaux. 60 recept, ca 50 foton i färg och sv/v.