Vegetariska kokboken
Författare | |
---|---|
Förlag | Massolit Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 320 |
Vikt | 0 |
Utgiven | 2002-10-01 |
SAB | Qcabc |
ISBN | 9789153421054 |
Den efterlängtade gröna klassikern i ny helt omarbetad upplaga! Den kompletta grundkokboken för alla som är intresserade av grön mat och en vegetarisk livsstil. Boken har hittills sålt i ca 140.000 ex i Sverige. Ny reviderad utgåva med nya rön, recept och foton. Nya kapitel : Mat som medicin (med nya forskningsrön), Vegetariskt för barn och tonåringar samt Matglädje och hälsa, med mat i ett helhetsperspektiv. Näringsläran har uppdaterats och faktagranskats. Mer än 350 läckra och nya recept i tiden.Många grundrecept med tips på variationer. Tonvikt på enkel, näringsriktig och snabblagad mat. Även med inspiration från andra matkulturer och nya mattrender, som medelhavsmat, asiatiskt, indiskt och mexikanskt samt pasta, smoothies och energisoppor. Ca 175 färgfoton och teckningar, drygt 350 recept.