Grilla
Författare | |
---|---|
Förlag | Ica Bokförlag |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 96 |
Vikt | 0 |
Utgiven | 2002-05-01 |
SAB | Qcaat |
ISBN | 9789153418641 |
Kött är läckert att grilla, en stor rejäl lammskiva eller en italiensk biff med peperonata. I boken finns många både gamla beprövade recept och nya kryddningar att välja bland. Grönsaker kan grillas för sig eller på spett med kött eller fisk. Dessutom recept på läckra fruktdesserter. Här grillas kött, kyckling, kalkon, fisk, grönsaker och frukt med olika sorters grillar, vanlig koleldad, elgrill, gasolgrill m m. En hel middag kan plockas ihop på ett spett, med kött och grönt blandat. Bättre smak och mörare kött blir resultatet efter marinering och i boken ges recept på många marinader och såser till grillat. Nästan allt som ska grillas kan marineras! Ett inledande kapitel handlar om att välja grill och grilltider för olika livsmedel. 32 färgfoton.