Kokbok: GI-noll! : hälsokosten som retar alla läkare
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Prisma |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 128 |
Vikt | 746 gr |
Utgiven | 2009-05-14 |
SAB | Qcab |
ISBN | 9789151851945 |
I denna revolutionerande kokbok bevisar Sten Sture Skaldeman att det kan vara en härlig upplevelse att äta sig frisk, smal och stark. Författaren har ätit bort allvarliga sjukdomar och 65 kilo fett genom att äta rätt. Nu får du tillgång till hans unika hälsorecept!
Sten Sture Skaldeman är expert på våra far- och morföräldrars mat. Han vet hur vi åt innan vi blev feta och sjuka, och hur vi kan äta oss fria från de sjukdomar vi redan skaffat oss. Han har hjälpt tusentals människor att äta sig till hälsa. Receptet är det enklast möjliga: ät naturlig och oprocessad mat, var inte rädd för fett och laga allt från grunden. I Kokbok: GI-noll! finns ett dussin kapitel med näringsrika och goda recept som utplånar alla välfärdssjukdomar. Allt baserat på tidigare generationers kunskap om naturlig och obehandlad mat.
"Du äter den mat du är avsedd att äta. Resultatet kommer snabbt. Du blir av med övervikt och åldersdiabetes. Du besegrar tarmproblem och dålig sömn. Du lindrar migrän och ledsmärtor. Och du får ett immunförsvar som står emot allting.
Vi ska inte äta som hobby! Vi ska äta för att ge kroppen näring. Men det är en stor fördel om denna näringsrika mat smakar gott. Därför har jag skrivit denna bok. Här finns inga tomma kalorier och inga fettsnåla industriprodukter, bara mat som smakar mat."
Så glöm antioxidanter och allt som har med oxidativ stress att göra. Ät dig frisk och osårbar på näringstät animalisk mat. Då får du tillbaka den hälsa och den vitalitet som du glömt att du en gång hade.
"Maten ska vara din medicin", sa den antike läkaren Hippokrates.
Sten Sture Skaldeman är expert på våra far- och morföräldrars mat. Han vet hur vi åt innan vi blev feta och sjuka, och hur vi kan äta oss fria från de sjukdomar vi redan skaffat oss. Han har hjälpt tusentals människor att äta sig till hälsa. Receptet är det enklast möjliga: ät naturlig och oprocessad mat, var inte rädd för fett och laga allt från grunden. I Kokbok: GI-noll! finns ett dussin kapitel med näringsrika och goda recept som utplånar alla välfärdssjukdomar. Allt baserat på tidigare generationers kunskap om naturlig och obehandlad mat.
"Du äter den mat du är avsedd att äta. Resultatet kommer snabbt. Du blir av med övervikt och åldersdiabetes. Du besegrar tarmproblem och dålig sömn. Du lindrar migrän och ledsmärtor. Och du får ett immunförsvar som står emot allting.
Vi ska inte äta som hobby! Vi ska äta för att ge kroppen näring. Men det är en stor fördel om denna näringsrika mat smakar gott. Därför har jag skrivit denna bok. Här finns inga tomma kalorier och inga fettsnåla industriprodukter, bara mat som smakar mat."
Så glöm antioxidanter och allt som har med oxidativ stress att göra. Ät dig frisk och osårbar på näringstät animalisk mat. Då får du tillbaka den hälsa och den vitalitet som du glömt att du en gång hade.
"Maten ska vara din medicin", sa den antike läkaren Hippokrates.