Klaras GI-mat : 100 recept med lågt glykemiskt index
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Prisma |
Genre | Mat och dryck |
Format | Kartonnage |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 160 |
Vikt | 890 gr |
Utgiven | 2005-11-29 |
SAB | Qcaa |
ISBN | 9789151846132 |
Alla talar om glykemiskt index! Klaras GI-mat är en svensk kokbok med nya spännande recept med lågt GI för den som vill gå ned i vikt och minska risken för diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar. Vilken succé det blev! Boken, som utkom hösten 2004, har redan sålt i 20 000 exemplar, och nu kommer den i en lågprissatt kartonnageutgåva.
Jag började laga mat efter Montignac-metoden, men många recept var konstiga och franska. Jag började komponera egna recept och samla klassiska rätter med långsamma kolhydrater. För mig är det viktigt med matbilder som lockar och recept som är lätta att förstå och följa.
Detta har resulterat i Klaras GI-mat med välgenomtänkta moderna recept, crossover husman.
Boken utkom i original 2004.