Bakat : ur Allt om Mat
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Prisma |
Genre | Mat och dryck |
Format | Kartonnage |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 174 |
Vikt | 0 |
Utgiven | 2005-04-15 |
SAB | Qcae |
ISBN | 9789151844824 |
I Bakat har vi samlat de bästa recepten på goda och läckra tårtor, kakor, vetebröd, matbröd med mera ur Sveriges bästa och populäraste mattidning, Allt om Mat. Det är meningen att både nybörjaren och den lite mer bakvane skall kunna hitta något som lockar bland de varierade recepten. Och om du tar det lugnt och följer de enkla anvisningarna slipper du med all sannolikhet obehagliga överraskningar; alla recept är naturligtvis provbakade i i Allt om Mats provkök minst en gång, ofta fler! Men trots det händer det ibland att baket på något sätt inte blir som man tänkt sig. Kakan sjunker ihop, spricker eller misslyckas på annat sätt. För att vi skall förstå vad som kan ha gått fel inleds därför varje kapitel med en felsökningshjälp. Alla ansträngningar har gjorts för att vi ska få njuta hembakat på bästa sätt.
Bakat är boken som kommer att ge dig många roliga stunder i köket och mycket njutning till kaffe eller te både morgon, middag och kväll!
Boken är indelad i 5 olika huvudavdelningar:
1. Småkakor
2. Mjuka kakor
3. Tårtor och bakelser
4. Kex och skorpor
5. Bröd
Bakat är pålitlig, användarvänlig, lätt att bläddra i och överskådlig. Pärmen och papperet tål kladd och avtorkning. Bakat innehåller drygt 120 recept med inspirerande bilder.