Sopranos kokbok : Sammanställd av Artie Bucco
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Prisma |
Genre | Mat och dryck |
Format | Danskt band |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 208 |
Vikt | 658 gr |
Utgiven | 2004-03-15 |
ISBN | 9789151843636 |
Detta är en fullfjädrad italiensk kokbok, där vi dessutom får vistas i TV-seriens miljöer och möta människorna i The Soprano Family. Vi får följa dem till den lilla restaurangen, till grillfesten i trädgården, hem i köken och får ta del av deras egna familjerecept.
Med humorn och realismen från TV-serien lär dig Sopranos kokbok att laga mat som en italiensk Mama och att äta som en mafioso. Den är som TV-serien, fast med recept! Ja, här får vi möta människorna i Soprano-klanen, läsa om deras mattraditioner från det gamla landet, om Artie Buccos restaurang Nuevo Vesuvio i New Jersey, en ständig träffpunkt för Tony och de andra.
Sammanlagt 101 lättlagade italienska rätter: förrätter, huvudrätter, pasta, kyckling, kött, skaldjur allt det goda vi längtar efter! Dessutom mattips, italienska traditioner, kuriosa m.m.
En underbar kokbok! Recepten från Neapel är enkla, lockande och lätta att laga. Texten är kul, varm och underhållande, skrev författaren och restaurangägaren Frank Pellegrino från New York redan om den amerikanska utgåvan.
De svenska recensenterna var inte sämre:
Ett måste för alla Sopranos-fans!
Allas Veckotidning
Väldigt kul läsning! (Och väldigt hungrig blir man.) Amelia
En härlig god och galen kokbok!
ICA-Kuriren