Tio lektioner i matlagning

Tio lektioner i matlagning
Författare
Medverkande
Förlag Wahlström & Widstrand
GenreMat och dryck
FormatFlexband
SpråkSvenska
Antal sidor296
Vikt787 gr
Utgiven2013-10-17
SABQcaa
ISBN 9789146222224
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Innehåller ca 30 recept.Ur innehållet:1. Redskap2. Känslor3. Smaker4. Kött 5. Kön6. Kost7. Efteråt8. Barn9. Pengar10. Hur man gör när man lagar mat