Lätta såser till mat och sallad
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Bokförlaget Forum |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 120 |
Vikt | 473 gr |
Utgiven | 1997-08-20 |
SAB | Qcaaf |
ISBN | 9789137109992 |
Vad vore maten utan sås? Tack vare Lätta såser till mat och sallad kan man äntligen frossa i såser. En smakrik sås kan sätta extra piff på en vardagsrätt och en härlig fruktsås kan göra den vanliga glassen till en lyxdessert. Här finns över 100 lätta såser att välja mellan ¿ såser gjorda på grönsaker, på kött, på fisk, på frukt och salladsdressingar. Såser för alla smakriktningar och till alla maträtter. Vid varje recept finns tips om vad såsen kan passa bra till och det finns dessutom uppgift om kilokalorier och mängden fett.Boken är i behändigt format, och tack vare de instruktiva färgbilderna är det enkelt att laga till de läckra såserna.Anne Sheasby har tidigare skrivit Lätta pastasåser (1996).