Efter maten : om brandy, whisky, portvin, calvados, sherry och likör

Efter maten : om brandy, whisky, portvin, calvados, sherry och likör
Författare
Förlag B Wahlströms
GenreMat och dryck
FormatKartonnage
SpråkSvenska
Antal sidor64
Vikt328 gr
Utgiven2004-03-01
SABQcaf
ISBN 9789132330292
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Det finns många sätt att avsluta en utsökt måltid, till exempel med en cognac eller calvados till kaffet. Och många desserter kan med fördel serveras tillsammans med ett glas gott portvin eller sherry.
Den prisbelönte författaren Andrew Jefford hjälper dig här att välja det bästa av det bästa. Han beskriver varje dryck i detalj och sätter fingret på deras mest framträdande dofter och smaker. Läs om armagnac, grappa, whisky, madeira och många andra drycker som hör till livets goda.

Andrew Jefford har skrivit om drycker för tidningarna Evening Standard, The Times, Guardian, Decanter och Wine. Genom olika dryckesprogram på BBC Radio Four har han blivit en välbekant röst för brittiska radiolyssnare.