Efter maten : om brandy, whisky, portvin, calvados, sherry och likör
Författare | |
---|---|
Förlag | B Wahlströms |
Genre | Mat och dryck |
Format | Kartonnage |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 64 |
Vikt | 328 gr |
Utgiven | 2004-03-01 |
SAB | Qcaf |
ISBN | 9789132330292 |
Det finns många sätt att avsluta en utsökt måltid, till exempel med en cognac eller calvados till kaffet. Och många desserter kan med fördel serveras tillsammans med ett glas gott portvin eller sherry.
Den prisbelönte författaren Andrew Jefford hjälper dig här att välja det bästa av det bästa. Han beskriver varje dryck i detalj och sätter fingret på deras mest framträdande dofter och smaker. Läs om armagnac, grappa, whisky, madeira och många andra drycker som hör till livets goda.
Andrew Jefford har skrivit om drycker för tidningarna Evening Standard, The Times, Guardian, Decanter och Wine. Genom olika dryckesprogram på BBC Radio Four har han blivit en välbekant röst för brittiska radiolyssnare.
Den prisbelönte författaren Andrew Jefford hjälper dig här att välja det bästa av det bästa. Han beskriver varje dryck i detalj och sätter fingret på deras mest framträdande dofter och smaker. Läs om armagnac, grappa, whisky, madeira och många andra drycker som hör till livets goda.
Andrew Jefford har skrivit om drycker för tidningarna Evening Standard, The Times, Guardian, Decanter och Wine. Genom olika dryckesprogram på BBC Radio Four har han blivit en välbekant röst för brittiska radiolyssnare.