Middag med mr Latte : en kärlekshistoria med recept från hjärtat av New York
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Natur & Kultur |
Genre | Utländska berättare |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 351 |
Vikt | 644 gr |
Utgiven | 2006-08-28 |
SAB | Hce |
ISBN | 9789127356528 |
Det här är något så ovanligt som en mat- och kärlekshistoria som skickligt vävts samman till en rolig och inspirerande kokbok med över 100 recept: lätta sallader, mat att ta med sig när man flyger, franska grytor, amerikansk husmanskost, läckra desserter och mycket mer.
Boken uppstod efter en serie krönikor som Amanda Hesser skrev för New York Times. Hon beskriver med mycket humor hur hon i New York träffar sin blivande make och hur deras förhållande utvecklas under ett par års tid. Middag med mr Latte är en träffsäker skildring av dejtandet och konsten att träffa Den rätte, samt en kärleksförklaring till något av det bästa livet har att erbjuda – god mat!
Översättning Marianne Mattsson
<hr> Amanda Hesser är en av USA:s mest kända matskribenter. Hennes krönikor i New York Times blev grunden för Middag med mr Latte och hon är i dag matredaktör för tidningen. Hon är utbildad kock och har tidigare skrivit The Cook and the Gardener.