Köksvägen till Västsverige
Serie | Västra gastronomiska akademins skriftserie |
---|---|
Författare | |
Förlag | Natur & Kultur |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 200 |
Vikt | 0 |
Utgiven | 2002-11-15 |
ISBN | 9789127354296 |
Detta är en bok att lustläsa för sina goda texters skull, och att använda som guide i en landsända som verkligen har mycket att erbjuda. Underbara restauranger, intressanta företeelser, smultronställen, slott och herresäten och mycket mera. Det blir fängslande, färgstarka och mustiga berättelser om människor och miljöer, om myter och legender, om kultur och historia.
Särskilt intressant för alla som bor i Västsverige och alla som vill resa dit, matintresserade i hela landet m fl.
<hr>
Birgitta Stenberg, Jan Mårtenson, Viveca Lärn och Åke Edwardson – alla är namnkunniga författare och hemma i Västsverige.