Provence
Serie | Natur & Kulturs receptsamling (2) |
---|---|
Författare | |
Medverkande | |
Förlag | Natur & Kultur Allmänlitteratur |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 171 |
Vikt | 625 gr |
Utgiven | 2023-05-26 |
SAB | Qcabd-j |
ISBN | 9789127183728 |
Det här är Provence från insidan – rustik fransk matlagning när den är som godast. Recepten har kockarna Linus Ahlstedt och Mikael Gröndal samlat på sig under 15 års resande och sen förfinat på den egna kvarterskrogen Chez Betty i Stockholm. Boken innehåller allt från enkla olivröror, friterade sardiner och den perfekta råbiffen, till mer tidskrävande långkok, hemligheten bakom en äkta bouillabaisse och desserter som väntar på att återupptäckas. Detta är en ompaketerad utgåva av <em>Chez Bettys Provence</em> som gavs ut 2014.