Musslor & morötter : vardagsrecept på hållbara råvaror

Musslor & morötter : vardagsrecept på hållbara råvaror
Författare
Förlag Natur & Kultur Digital
GenreMat och dryck
FormatEbok (PDF)
SpråkSvenska
Antal sidor176
Vikt0
Utgiven2023-05-05
SABQca
ISBN 9789127183032
<blockquote>

Billiga r&aring;varor, men grymma tips p&aring; hur du kan boosta dem med smaker via b&aring;de tillagningss&auml;tt och kryddor.

VEGO

Boken &auml;r en god k&auml;lla till kunskap och inspiration kring hur man med billigare r&aring;varor som gr&ouml;nk&aring;l, musslor och mor&ouml;tter kan sv&auml;nga till goda vardagsr&auml;tter, snacks och r&auml;tter till fest, allt lagat vid hemmets h&auml;rd. En fin f&ouml;rsta kokbok f&ouml;r alla som beh&ouml;ver h&aring;lla i slantarna och vill vara milj&ouml;v&auml;nliga.

Gastronaut

</blockquote>

<span >Louise Johansson, vinnare av Kockarnas kamp 2022, kommer nu med sin f&ouml;rsta kokbok p&aring; tio &aring;r. Med utg&aring;ngspunkt i sju svenska r&aring;varor som &auml;r h&aring;llbara utifr&aring;n milj&ouml;- och klimatperspektiv inspirerar Louise med ett 70-tal recept p&aring; snacks, efterr&auml;tter, festr&auml;tter och framf&ouml;rallt vardagsrecept.</span>

Med r&auml;tt handlag och genomt&auml;nkta smakkombinationer finns det ingen anledning att inte s&auml;tta gr&ouml;nk&aring;len, musslorna, mor&ouml;tterna och de andra ibland lite f&ouml;rbisedda hj&auml;ltarna i str&aring;lkastarljuset. Det h&auml;r &auml;r renodlad hemmamatlagning med l&auml;ttillg&auml;ngliga r&aring;varor i s&auml;song och som alla g&auml;rna kan anv&auml;nda sig mer av.

<strong>Louise Johansson</strong> slog igenom redan 2011 som den f&ouml;rsta vinnaren av Sveriges m&auml;sterkock. Trots att hon arbetat som kock p&aring; topprestauranger, och dessutom tagit sig till final i &Aring;rets kock tv&aring; g&aring;nger, bultar hennes hj&auml;rta starkast f&ouml;r bra matlagning i hemmak&ouml;k.