Lunchmackor

Lunchmackor
Författare
Medverkande
Förlag Natur & Kultur Allmänlitteratur
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor142
Vikt618 gr
Utgiven2023-04-05
SABQcaa
ISBN 9789127181601
<blockquote>

Det stj&auml;rnbagaren Daniel Lindeberg inte vet om sm&ouml;rg&aring;sar &auml;r inte v&auml;rt att veta.

Caf&eacute;

Inom alla kategorier finns det mackor med inspiration fr&aring;n v&auml;rldens olika h&ouml;rn, guld v&auml;rt f&ouml;r den som vill kunna hitta asiatiskt, amerikanskt, franskt och svenskt i en och samma bok. &hellip; Detta &auml;r en bok f&ouml;r alla mack&auml;lskare, men ocks&aring; f&ouml;r oss som gillar en riktigt snygg kokbok.

BTJ

</blockquote>

Sm&ouml;rg&aring;sen &auml;r en perfekt men &auml;nd&aring; anspr&aring;ksl&ouml;s plattform f&ouml;r att b&ouml;rja ta ut sv&auml;ngarna i k&ouml;ket. I den h&auml;r boken skapar stj&auml;rnbagaren Daniel Lindeberg lunchmackor med inspiration fr&aring;n v&auml;rldens alla k&ouml;k &ndash; mackor som passar lika bra p&aring; jobbet, utflykten eller som en grym helgbrunch hemma.

I Daniels mackv&auml;rld hittar du smaker med amerikanska, kubanska, koreanska och nordiska inslag, och dessutom ett antal br&ouml;drecept &ndash; fr&aring;n olika varianter p&aring; flatbreads till brioche, baguetter och tortillas. Har du inte gjort en grilled cheese, pulled pork sandwich, Tokyo lax eller en het macka med sidfl&auml;sk och chili &auml;r det dags nu.

<strong>Daniel Lindeberg</strong> driver sedan 2014 Lindeberg Bageri &amp; Konditori i Orminge, Nacka utanf&ouml;r Stockholm, d&auml;r bland annat lunchmackorna blivit ett signum. Dessf&ouml;rinnan har han drivit stj&auml;rnkrog och arbetat p&aring; framst&aring;ende bagerier och konditorier.

................................

<blockquote>

I stj&auml;rnbagaren Daniel Lindebergs nya bok med den sj&auml;lvklara titeln 'Lunchmackor' hittar jag &auml;nnu fler recept som m&aring;ste provas till helgens luncher.

SvD

Mackor 2.0

Expressen S&ouml;ndag

Tokyo, Haninge, New York, Vietnam eller Bologna. Vilken plats mackmakaren Daniel Lindeberg &auml;n h&auml;mtat sin inspiration ifr&aring;n s&aring; smakar mackorna n&aring;got alldeles extra.

Aftonbladet Godare

<span dir="ltr" role="presentation">fullproppad med goda </span><span dir="ltr" role="presentation">tips och l&auml;ckra smak</span><span dir="ltr" role="presentation">kombinationer.</span>

<span dir="ltr" role="presentation">Allas</span>

<span dir="ltr" role="presentation">Kort sagt ett mackornas uppslagsverk att inspireras av f&ouml;r v&aring;rens och sommarens picknick och faktiskt ocks&aring; f&ouml;r hela &aring;rets luncher.</span>

<span dir="ltr" role="presentation">Fokus</span>

<span dir="ltr" role="presentation">Makal&ouml;sa mackor. ... I boken&nbsp;<span class="retriever-hit focus hit hit-profile hit-profile-2406699">Lunchmackor</span>&nbsp;bjuder&nbsp;<span class="retriever-hit focus hit hit-profile hit-profile-2406699">Daniel Lindeberg</span>&nbsp;p&aring; n&aring;gra riktiga godingar med smaker fr&aring;n v&auml;rldens alla h&ouml;rn.</span>

<span dir="ltr" role="presentation">Allt i Hemmet</span>

eminent sm&ouml;rg&aring;sbok

Gastronaut

Jag gillar boken f&ouml;r att den ger mig lite metoder och en &ouml;versikt till hur skapar jag en bra, rej&auml;l lunchmacka. Och s&aring; kan jag byta ut ingredienserna och hitta p&aring; egna fyllningar.

Jesper Lindkvist, Meny i P1

</blockquote>