Snacks, sallad, pasta & dessert
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Natur & Kultur Allmänlitteratur |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 203 |
Vikt | 869 gr |
Utgiven | 2020-08-28 |
SAB | Qca |
ISBN | 9789127165618 |
När kockarna Linn och Marion lärde känna varandra insåg de direkt att de hade samma tankar om hur de vill laga mat och hur de vill att maten ska upplevas – det ska vara naturligt, enkelt, smakrikt och otvunget.
Att äta ska vara roligt och intressant, inte onödigt tillkrånglat eller stelt. Det ska vara mat som är härlig att äta tillsammans, med ärliga smaker och råvaror som tillåts att ta plats. Bra matlagning handlar mycket om detaljerna. Linn och Marion visar med sina recept hur en omtänksam
tillagning får magiska saker att hända – från hur du gör den enklaste grönsalladen total rättvisa, till hur du får din hemgjorda pasta att bli himmelsk.