Bullar av Lindeberg
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Natur & Kultur Allmänlitt. |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 168 |
Vikt | 820 gr |
Utgiven | 2017-09-19 |
SAB | Qcae |
ISBN | 9789127151758 |
<em> <strong>"Bästa bullboken."</strong> </em>
Allers
<strong> <em>"Ta saffransbaket till nya smakhöjder med bagaren Daniel Lindebergsfantastiska recept."</em> </strong>
Lantliv
Det är dags att börja baka riktiga bullar igen. Stora, kladdiga bullar, med massor av fyllning! Bullälskaren och toppkonditorn Daniel Lindeberg lär ut sina bästaknep för att lyckas med bullbakandet, och bokens drygt 45 recept bevisar att bullar är så mycket mer än bara kanelbullar. Lär dig hur du smartast planerar ditt bullbakande och hur du på ett enkelt sätt kan baka olika sorters bullar av samma deg.
Boken är pedagogiskt uppdelad efter fem grunddegar: vetedeg, wallondeg,briochedeg, croissantdeg och saffransdeg. Självklart hittar du även massor av tips, tricks och en och annan anekdot.
<strong>Daniel Lindeberg</strong> startade Frantzén/Lindeberg 2009. Sedan hösten 2014 driver han Lindeberg Bageri &amp; Konditori i Orminge, Nacka utanför Stockholm. Han har ägnat de senaste 19 åren åt att laga desserter påstjärnkrogar och baka tårtor, bullar och bröd på de bästa bagerierna och konditorierna.
”Sin vana trogen så ger Natur &amp; Kultur ut kvalitetsböcker ur alla aspekter, bild, form, layout och inte minst text. Författarens kunskaper och kärlek till sitt bakande kan ingen ta miste på.”
<em>Tranås-Posten</em>
"40 sorters bullar att mumsa på hela hösten."
<em>Allt om Mat</em>
"Bullen har länge varit en favorit till fikat. Det är förmodligen också det bakverk vi gör mest hemma. Men det finns mer än kanel- och kardemummabullar. I kokboken<em> Bullar</em> belyses bullens mångsidighet med flera olika recept."
<em>TT Nyhetsbyrån</em>
”Bullälskaren och toppkonditorn Daniel Lindeberg lär ut sina bästa knep för att lyckas med bullbakandet, och bokens drygt 45 recept bevisar att bullar är så mycket mer än bara kanelbullar. Lär dig hur du smartast planerar ditt bullbakande och hur du på ett enkelt sätt kan baka olika sorters bullar av samma deg.”
<em>Mariefreds Tidning</em>
”Det här är en bok som jag definitivt kommer att plocka fram många gånger, inte minst för att det nästan känns lite förbjudet att bläddra i den. Nästan som att man har kommit över hans hemliga receptsamling och försöker snappa upp så mycket som möjligt innan man måste lämna tillbaka den utan att bli upptäckt.”
<em>Mitt Skåne</em>
<em>
</em>
Bästa bullboken.
<em>Allers</em>