Choklad

Choklad
Författare
Förlag Natur & Kultur Allmänlitteratur
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor75
Vikt220 gr
Utgiven2008-11-17
SABQcaam
ISBN 9789127089099
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
<blockquote>

En bok att bli glad, och chokladsugen, av.

Mariestads-Tidningen

</blockquote>

I <em>Choklad</em> finns recept f&ouml;r alla choklad&auml;lskare &ndash; allt fr&aring;n kladdkaka till chokladtryfflar! Ut&ouml;ver alla goda recept kan man l&auml;sa om chokladens historia, vad temperering &auml;r och hur man gjuter sina egna pralinskal.

<strong>Elisabeth Johansson</strong> &auml;r kock, konditor och kokboksf&ouml;rfattare. Hon &auml;r flitigt anlitad av flera mattidningar och har skrivit en rad kokb&ouml;cker, bl.a.&nbsp;<em>Lakrits, Mint &amp; Choklad&nbsp;</em>(2007),&nbsp;<em>Choklad</em>&nbsp;(2008),&nbsp;<em>Godis</em>(2009),&nbsp;<em>Mina efterr&auml;tter&nbsp;</em>(2011) och&nbsp;<em>Glass</em>&nbsp;(2012).