Choklad
Författare | |
---|---|
Förlag | Natur & Kultur Allmänlitteratur |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 75 |
Vikt | 220 gr |
Utgiven | 2008-11-17 |
SAB | Qcaam |
ISBN | 9789127089099 |
En bok att bli glad, och chokladsugen, av.
Mariestads-Tidningen
</blockquote>I <em>Choklad</em> finns recept för alla chokladälskare – allt från kladdkaka till chokladtryfflar! Utöver alla goda recept kan man läsa om chokladens historia, vad temperering är och hur man gjuter sina egna pralinskal.
<strong>Elisabeth Johansson</strong> är kock, konditor och kokboksförfattare. Hon är flitigt anlitad av flera mattidningar och har skrivit en rad kokböcker, bl.a. <em>Lakrits, Mint & Choklad </em>(2007), <em>Choklad</em> (2008), <em>Godis</em>(2009), <em>Mina efterrätter </em>(2011) och <em>Glass</em> (2012).