Lakrits, mint och choklad
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Natur & Kultur Allmänlitteratur |
Genre | Mat och dryck |
Format | Häftad |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 118 |
Vikt | 569 gr |
Utgiven | 2007-09-10 |
SAB | Qcaam |
ISBN | 9789127025776 |
Tre fantastiska smaker i en och samma bok lakrits, mint och choklad. Drygt 50 nyskapande recept presenteras på goda bakverk till kaffet, hemgjort godis, glass, drinkar, söta tillbehör och läckra desserter. Svårighetsgraden i recepten varierar och här finns något för alla smaker.
Lättbakade kakor till kaffet som lakrits- och hallonkaka, chokladcookies och chokladbrownies med minttryffel. Eller hemgjort godis som mintklubbor och fransk nougat med lakrits. För den som vill ha lite utmaningar i köket rekommenderas en lyxig citronmoussetårta på lakritsbotten, chokladmoussepaj med mintpäron eller en hemgjord glass smaksatt med mint och grönt te.
Recept finns också på tillbehör som choklad- och hallonmarmelad. Gott på en crostini med lite flingsalt på toppen.