Allt om mat : stora kokboken
Förlag | Norstedts |
---|---|
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 511 |
Vikt | 1976 gr |
Utgiven | 2015-09-17 |
SAB | Qcaa |
ISBN | 9789113067766 |
När Allt om Mats <em>Stora kokboke</em>n kom för snart fem år sedan blev den en omedelbar succé. Nu kommer den uppdaterad i nytt format med över 200 nya recept, med mer grönt, mer asiatiskt och ett nytt fylligt grundkapitel där recept till flera av våra mest älskade klassiska och omtyckta rätter återfinns. Här hittar man också en utökad faktadel med handfasta råd om allt från hur man räddar en sås som skurit sig till hur man bäst beräknar hur mycket mat som går åt till studentmottagningen.
På över 500 sidor fyllda med praktiska tips om hur du lyckas i köket och över 700 recept finns här allt som amatören behöver för att förvandlas till ett proffs. I kapitel som <em>Fester & Kalas</em> hittar du genomtänkta förslag på hela menyer för olika tillfällen. I <em>Middag hela veckan </em>presenteras lättlagade och näringsrika vardagsmiddagar. Här finns också maten till våra älskade högtider som jul, nyår, midsommar och påsk, ett matigt kapitel om bakning och spännande recept för skördetid.
Bland de nya recepten står framförallt det gröna och vegetariska i fokus, och i kapitlet <em>Högtider</em> finns nu även recept på mat att ge bort.