Al Dente : Italiensk matlagning på riktigt

Al Dente : Italiensk matlagning på riktigt
Författare
Medverkande
Förlag Norstedts
GenreMat och dryck
FormatKlotband
SpråkSvenska
Antal sidor185
Vikt1050 gr
Utgiven2013-04-18
SABQcca
ISBN 9789113049670
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
<p id="eow-description">Hur lagar man italiensk mat på riktigt? Inte ett recept på tomatsås utan fem. Inte samma olivolja till allt utan minst fyra olika. Inte kokfärdig gnocchi utan egenhändigt knådad. Inte bara en rätt på middagsbordet utan två, gärna tre och helst fyra. Det är italiensk mat på riktigt.

En lustfylld resa genom den italienska matkulturen i dofter, smaker och bilder. Samantha Santambrogio Öberg visar hur du tillagar, äter och umgås kring italiensk mat och hur du samtidigt använder dig av de bästa svenska råvarorna. Det här är en bok som drivs av kärlek till den italienska maten och det svenska landet.

Svenskarna lagar nämligen italiensk mat som aldrig förr, det behöver inte vara dyrt, svårt eller krångligt att äta gott.

Vi ses i köket! Eller på italienska: ci vediamo in cucina!