Stora boken om grillat
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Norstedts |
Genre | Mat och dryck |
Format | Kartonnage |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 304 |
Vikt | 921 gr |
Utgiven | 2010-03-30 |
SAB | Qcaat |
ISBN | 9789113027654 |
Vi lär oss mer och mer om grillning och vi skaffar mer och mer avancerade grillar. Uteköket har blivit en stor och viktig trädgårdstrend. Dessutom skaffar fler grill även i köket, och vi blir allt duktigare på att utnyttja ugnsgrillen.
Detta innebär naturligtvis att vi gärna vill laga till annat än det gamla vanliga, som hamburgare, biffar och korv, på våra grillar. Med bra redskap blir det roligt att prova både med nya ingredienser och annorlunda smakkombinationer, utan att det blir krångligt.
I Stora boken om grillat presenteras både nya, spännande grillade rätter och läckra varianter på mer traditionell grillmat, allt enkelt att tillaga. Det är bara att välja bland de 130 recepten som är uppdelade i sex avsnitt - förrätter, kött, fisk och skaldjur, vegetariskt, sallader och tillbehör samt desserter. Ytterligare ett avsnitt tar upp allt du behöver veta om grillning. Läckra fotografier följer med alla recept.
Detta innebär naturligtvis att vi gärna vill laga till annat än det gamla vanliga, som hamburgare, biffar och korv, på våra grillar. Med bra redskap blir det roligt att prova både med nya ingredienser och annorlunda smakkombinationer, utan att det blir krångligt.
I Stora boken om grillat presenteras både nya, spännande grillade rätter och läckra varianter på mer traditionell grillmat, allt enkelt att tillaga. Det är bara att välja bland de 130 recepten som är uppdelade i sex avsnitt - förrätter, kött, fisk och skaldjur, vegetariskt, sallader och tillbehör samt desserter. Ytterligare ett avsnitt tar upp allt du behöver veta om grillning. Läckra fotografier följer med alla recept.