Kokkonstens Frankrike
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Albert Bonniers Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 256 |
Vikt | 1778 gr |
Utgiven | 2000-08-18 |
SAB | Qcabd-j |
ISBN | 9789100570095 |
Kokkonstens Italien och Kokkonstens Frankrike innehåller vardera över 140 illustrerade recept som speglar variationsrikedomen och de regionala skillnaderna i de båda ländernas matkultur. Recepten följer den italienska och den franska måltidens mönster ¿ från aptitretande entrérätter till himmelska desserter ¿ och spänner från enkla och rustika till mer komplicerade och raffinerade rätter. Stämningsfulla miljöbilder kompletterar receptdelen.
Författarna berättar personligt och levande om sina egna matupplevelser och delar med sig av sin gedigna kunskap om allt från ostar och kryddor till kafékultur och nyårstraditioner.
Kokkonstens Italien och Kokkonstens Frankrike är böcker att använda, läsa och njuta av för alla Italienälskare och frankofiler!