Allt om Mat. Vinguide 2004
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Albert Bonniers Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Häftad |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 176 |
Vikt | 208 gr |
Utgiven | 2003-10-31 |
ISBN | 9789100101268 |
Allt om Mat Vinguide 2004 är äntligen här! Förra årets vinguide blev en jättesuccé och nu är Sveriges största mat- och vintidning tillbaka med en ny upplaga av sina lika informativa som underhållande betyg och omdömen.
Detta är den enda vinguiden i Sverige där Systembolagets samtliga viner har provas och betygsatts. Här hittar du vitt, rött, rosé, mousserande, champagner och starkviner, listade i kategorierna fyndviner, mer än prisvärda, prisvärda och ej prisvärda viner. Lättlästa artiklar om vinländer och druvor ger boken extra värde, liksom ett användbart avsnitt om konsten att kombinera mat och vin. Vinguiden rymmer även tio-i-topplistor, årgångstabeller och de alltid lika populära förteckningarna över årets bästa och sämsta viner. Så fort dessa listor släpps tar vinerna slut på Systembolaget!
Allt om Mat Vinguide 2004 är oumbärlig. Tack vare sitt behändiga format kan den alltid finnas med, både på resan och till vardags hemma i Sverige. Med hjälp av den behöver du aldrig mer riskera att komma hem med ett dåligt vin, bara för att du glömt namnet på det du egentligen ville köpa.
För innehållet svarar Allt om Mat:s vinprovargrupp, som i över 30 år har provat och betygsatt viner. Gruppen består av Jan Holmström, chefredaktör för Allt om mat, och Håkan Larsson, författare till boken Rött, vitt, rosé, som utsågs till världens bästa vinbok 2003. Dessutom ingår vinskribenten Magnus Waern, Mischa Biling, som är ansvarig för dryckesutbildningen vid Restauranghögskolan i Grythyttan och Beng-Göran Kronstam, som är ordförande i Vinskribenternas förening.