Rött, vitt, rosé
Författare | |
---|---|
Förlag | Albert Bonniers Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Häftad |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 240 |
Vikt | 0 |
Utgiven | 2003-08-19 |
SAB | Qcaf |
ISBN | 9789100101244 |
Nu i lågprisutgåva!
Till 2002 års segrande måltidsbok i kategorien dryckeslitteratur vid Måltidens Hus, Grythyttan, utsågs Rött, vitt, rosé skriven av Håkan Larsson. Juryns motivering löd:
”En bok som förnyar och förmedlar baskunskaper om vin på ett annorlunda och personligt sätt. Slagkraftig, rolig med ett högt läsvärde.”
”Best Wine Education Book in the World 2002.”GOURMAND WORLD COOKBOOK AWARD
Juryn skriver om boken att ”Håkan Larssons text har en underbar stil, både saklig och rolig, vilket är precis vad den som vill lära sig om vin söker. Författaren har intressanta synpunkter, och boken är livlig och underhållande.”
”... en härligt osnobbig grundintroduktion till vinets värld i
konsumentperspektiv.”DAGENS INDUSTRI