Skicka in ”Min nya bok”-presentation

Är du debutant ska du välja att skicka in ett debutantporträtt. Men om du släppt din andra, tredje eller kanske tjugosjunde bok så har du möjlighet att presentera den under vinjetten Min nya bok här på Boktugg.

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan med information om din bok. Så innan du börjar läs igenom hela formuläret och leta rätt på ISBN-nummer för de olika formaten, formulera en presentation av både boken och dig själv samt förbered en bild (kvadratisk 800 x 800 pixlar) som ska illustrera presentationen. Om boken finns hos ljudbokstjänsterna och du vill få med länkar till den så leta reda på dessa länkar.
Ett tips: Samla all information i ett Worddokument eller Google Docs-dokument så att du har det sparat ifall något strular med formuläret.

Boktugg tar ut en administrativ avgift på 275 kr inkl moms för hanteringen av publiceringen. Vi förbehåller oss rätten att refusera presentationer som inte följer riktlinjerna och återbetalar i så fall hela avgiften.

Vi hanterar inskickade presentationer vanligen inom 2-3 arbetsdagar. Skicka gärna in din presentation 14 dagar före utgivningsdagen och allra senast 3 månader efter utgivning. Publicering sker på utgivningsdagen, alternativt på det datum du skickat in presentationen ifall boken redan är utkommen.

Du får gärna vara personlig i din presentation. Tänk på att vara tydlig med vem boken vänder sig till och skriv för att intressera den målgruppen – ingen bok har målgruppen ”alla”. Beröm eller superlativer om boken enbart i form av citat ur recensioner eller personer som läst boken, inte från dig själv. Rekommenderad textlängd: 1000 tecken inkl blanksteg.

Du måste vara inloggad på sajten för att kunna skicka in en beställning. Annars syns inte heller formuläret nedan. Du behöver dock inte vara betalande prenumerant.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Det datum som anges i Bokinfo (och därmed hos Boktugg, nätbokhandlare osv)
Beskriv kortfattat vem du som författare är, vad du skrivit tidigare, vad du jobbar med (om det är relevant för boken), ev något om var du bor.
Få med författarens namn och titeln, alternativt vad boken handlar om. Exempel 1: "John Smith med nya boken Röda rosor". Exempel 2: "John Smith med ny feelgood-roman". Boktugg förbehåller sig rätten att redigera och ändra rubriken.
Om min nya bok
Berätta kortfattat vad boken handlar om, vem den riktar sig till och varför de ska läsa den.
Finns din bok som ljudbok/ebok på Bookbeat så klistra in länken här
Finns din bok som ljudbok/ebok på Nextory så klistra in länken här
Finns din bok som ljudbok/ebok på Storytel så klistra in länken här
Click or drag a file to this area to upload.
Ladda upp bild på dig själv och/eller boken, kvadratiskt format, 800 x 800 pixlar (max 300 Kb). Jpg eller png.
Förslag till bildtext, om författaren är på bild ta med namnet på denne, ange fotograf om sådan finns. Exempel: "Författaren John Smith med sin nya bok Pseudonym. Foto: Jane Doe."

Betalning

Pris: 275,00 Kr
0,00 Kr
Address