Monica Lindroth debuterar med antologin Vårt sinnes öga, bok I – Förmågan att uppleva händelser i förväg

Vårt sinnes öga, bok I – Förmågan att uppleva händelser i förväg. Monica Lindroth med medförfattare. Fotograf: Tomas Lindroth.

Vårt sinnes öga, utgivningsdatum 14 september 2024

Jag heter Monica Lindroth och debuterar med Vårt sinnes öga, en antologi i tre delar. Under de senaste åren har jag mestadels arbetat för Förlagshuset Siljans Måsar som illustratör och bokformgivare och här fick jag möjlighet att starta ett eget projekt med ämnen som intresserar mig.

Underrubriken till den första boken, Förmågan att uppleva händelser i förväg, kommer från en upplevelse jag hade första året i gymnasiet. Personligen har jag inte upplevt speciellt mycket av det här slaget men förmågan har gått i arv i generationer och även gett upphov till de kommande två böckerna Förnimmelser bortom tid och rum och Utanför kroppen-upplevelser.

Projektet bygger på medförfattare som generöst delat med sig av sina upplevelser som bidrar till att öka vetskapen om att vårt sinne besitter större förmåga än vad forskningen i dag kan förklara.

Intressant är att det pågår forskning i ämnet just nu på Lunds universitet.

I övrigt är jag konstnär och illustratör och mest känd för mina illustrationer i flerårsalmanackor och presentböcker för Pedagogförlaget. Som konstnär har jag bland annat målat porträtt av tre landshövdingar.

Vårt sinnes öga : förmåga att uppleva händelser i förväg

Vårt sinnes öga : förmåga att uppleva händelser i förväg

Förmågan att uppleva händelser i förväg

Hur är det möjligt att se en kommande händelse i förväg? Den frågan kan vi kan endast spekulera och filosofera kring, men faktum är att många människor, på olika sätt, upplevt en händelse innan den inträffat i verkligheten. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter