Margaret Atwood till Sverige i höst

Margaret Atwood framträder i Stockholm den 4 november. Arkivbild: Evan Agostini/AP/TT.

Den kanadensiska författaren Margaret Atwood kommer till Sverige, meddelar hennes svenska förlag. Den 4 november deltar hon i ett författarsamtal på Rival i Stockholm tillsammans med kritikern och litteraturvetaren Ingrid Elam.

Atwood, 84, har skrivit fler än 70 böcker i olika genrer, och engagerat sig starkt inte minst i miljöfrågor. Bland hennes mest lästa romaner finns ”Tjänarinnans berättelse”, ”Alias Grace” och den dystopiska ”MaddAddam”-trilogin. Sverigebesöket blir hennes första på nio år.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.