Maria Frid Selin debuterar med boken Gläntan i skogen

Författaren Maria Frid Selin släpper boken Gläntan i skogen, med bilder målade av Jennie Forster. Foto: Linda Larsson

Maria Frid Selin heter jag och har precis kommit ut med min första barnbok.

Boken skrev jag redan 2001 men den har legat och väntat på rätt tillfälle, vilket är nu! Redan på mellanstadiet drömde jag om att bli författare och på ett sätt har jag alltid skrivit. Det mesta har dock hamnat i byrålådan men några bloggar, några inlägg i medlemstidningar och som gästskribent har det blivit genom åren. Nu är det ny början med fler barnböcker som är nedskrivna och bara väntar på att publiceras.

Jag har provat på många yrken i livet och är en kreativ person med växlande intressen. Hemma är där jag och maken är och det varierar också då vi flyttat en hel del, men mestadels runt i Västergötland, Värmland och Skåne. Några år bodde vi ute i husbil på heltid då vi sålde huset och magasinerade möbler vi ville behålla. Just nu bor vi i en liten röd stuga med vita knutar mitt i en glänta i skogen där ekorrar och fåglar har blivit våra vänner.

Gläntan i skogen

Gläntan i skogen

I en glänta i skogen finns älvan dig trogen,
vill leka och skoja på nytt.
Hon vill visa sin värld,
ta dig med på en färd bland älvor och troll och bland knytt.

En magisk saga på rim av Maria Frid Selin med illustrationer av Jennie Forster.

Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter