Tv-experten Kalle Norwald ger ut bok om lust

Kalle Norwald, sexolog och psykoterapeut. Arkivbild: MAGNUS HJALMARSON NEIDEMAN/SVD/TT.

Kalle Norwald, expert i ”Gift vid första ögonkastet” i SVT, ger ut en bok om lust och samtycke. Sexualkunskap för vuxna – om kåthet, lust och samtycke, ska vara en praktisk guide och ett hjälpmedel för dem som vill fortsätta att lära sig om sexualitet och förbättra sitt sexliv.

”Jag träffar människor i alla åldrar och märker att många som passerat ungdomsåren fortfarande har bristande kunskaper om hur kropp och knopp samverkar och hamnar i konflikt med varandra stundtals. Det vill jag råda bot på”, säger han i ett pressmeddelande.

Kalle Norwald är socionom, legitimerad psykoterapeut och auktoriserad sexolog. Han har tidigare varit verksam inom socialtjänsten, sjukvården och i skolan och driver nu en psykoterapeutisk mottagning i Stockholm.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

1870: ny historisk roman av Joakim Weman

Precis lagom till Bokmässan i Göteborg utkommer ”1870”. Den är Joakim Wemans tredje roman och den andra i Damremontserien; historiska romaner som utspelar sig i Frankrike åren 1855-1919.