Isaac Fryxelius debuterar med Draken som fångade en prinsessa

Isaac Fryxelius. Fotograf: Lovisa Fryxelius

Jag heter Isaac Fryxelius och är född och uppvuxen i en stor och kreativ familj i Karlstad. Tillsammans med mina bröder utvecklar jag sällskapsspel och vi gjorde en storsuccé med Terraforming Mars 2016. Jag gillar att ha många projekt i luften – inte för att stressa, och jag är inte så snabb av mig, utan för att ha många intressanta tankar att komma tillbaka till och fila på. Min barnboksdebut är precis ett sådant projekt som jag skissat på och fantiserat om sedan 2008, och nu är jag framme! Fler barnböcker finns i tankarna, men annars ägnar jag mig gärna åt brädspelsskapandet, måleri och att bygga liggcyklar … och mycket annat!

Draken som fångade en prinsessa

Draken som fångade en prinsessa

Draken bestämmer sig för att fånga en prinsessa. Han vet inte riktigt varför, men han har läst i sina böcker att drakar gör sånt.
Han packar sin håv och en matsäck och ger sig ut på jakt. Men inte hade han räknat med att prinsessor skulle vara så svåra att fånga. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

1870: ny historisk roman av Joakim Weman

Precis lagom till Bokmässan i Göteborg utkommer ”1870”. Den är Joakim Wemans tredje roman och den andra i Damremontserien; historiska romaner som utspelar sig i Frankrike åren 1855-1919.