Christer Johfur debuterar med Den Ofrivillige Busschauffören

Jag är utbildad verkstadsmekaniker, gymnasium ekonom, filosofie kandidat från systemvetenskaplig linje 120p med inriktning mot företagsekonomi och mariningenjör KY 90p. Jag har varit verksam som postsorterare, verkstads-, flygplan- och vapenmekaniker, montör, försäljare, sjukvårdsbiträde, lärarvikarie, restaurangbiträde, musiker och studiotekniker, stansoperatör, systemerare/programmerare, it-konsult där jag var underleverantör till IBM som utbildningsansvarig för SWIT-kurser i IBM AS 400 miljö, fritidspolitiker, bagare, designer/konstruktör, körsångare och senast yrkesförare då jag under mitt sextioförsta levnadsår började skriva på min debutroman ”Den Ofrivillige Busschauffören”. Jag är gift och bosatt på västkusten.

Den Ofrivillige Busschauffören

Den Ofrivillige Busschauffören

"Den Ofrivillige Busschauffören" är i grund och botten en berättelse om en familj. En familj som tvingas att splittras på grund av ett pågående och eskalerande politiskt och religiöst krig mitt i det svenska riket. Boken börjar med en omfattande beskrivning av familjen Lindegren. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

1870: ny historisk roman av Joakim Weman

Precis lagom till Bokmässan i Göteborg utkommer ”1870”. Den är Joakim Wemans tredje roman och den andra i Damremontserien; historiska romaner som utspelar sig i Frankrike åren 1855-1919.