9 juli 2022

Utgivningar idag: inga (!) nya titlar på svenska i Bokinfo.

Födelsedagar: Dean Koontz föddes 9 juli 1945 i Everett, Pennsylvania. Han är en amerikansk författare som skriver skräck- och spänningsromaner som ofta har inslag av science fiction. Han har skrivit över 100 böcker. Den senast utgivna boken på svenska av Koontz är Hotet (Bokfabriken, 2021 i översättning av Anders Tengner).



🏆 Tyskt pris. Den svenska deckarförfattaren Åsa Larsson har tilldelats Radio Bremen Crime Prize 2022 för sin Rebecka Martinsson-serie.

⚔️ Game of thrones. Författaren George R.R. Martin varnar för att sjätte och sjunde boken i A song of Ice and Fire-serien inte kommer att följa händelserna i tv-serien Game of thrones.

😭 Biblioteksvandalism. Nattvandrarna i Bjuvs kommun möttes av en hemsk syn när de kom till Ekeby bibliotek. Någon hade gjort inbrott och vräkt omkull bokhyllor och krossat skärmen på en utlåningsdator. ”Att bryta upp dörren till biblioteket och fritidsgården o ta sig in enbart för att förstöra känns så otroligt meningslöst”, skriver de i ett Facebookinlägg.

redaktion@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter