Natalie Portman hoppar av Ferrante-filmatisering – läggs ner

Natalie Portman har hoppat av filmatiseringen av Ferrante-romanen "Dagar av ensamhet: Tre berättelser om kärlek". Arkivbild: Richard Shotwell/AP/TT.

Natalie Portman hoppar av HBO:s filmatisering av Elena Ferrantes roman Dagar av ensamhet: Tre berättelser om kärlek.

Portman skulle både ha ha spelat huvudrollen och varit exekutiv producent, och nu meddelar HBO att de lägger hela projektet på hyllan, uppger Hollywood Reporter.

Anledningen till avhoppet är enligt skådespelarens representanter ”oförutsedda personliga skäl”. Natalie Portman är också aktuell för en kommande kriminalserie för Apple baserad på Laura Lippmans roman Lady in the lake.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.