Ny app erbjuder dagliga sagostunder – A story a day

Marc Eastmond och Per Nauclér har lanserat A story a day som vill ge barn lite mer vardagsmagi. Bild: Christina Kihlström

En ny berättelse varje dag, det är vad nylanserade A story a day erbjuder. Appen ska ge barn och deras familjer en sagostund fylld av magi, varje dag. Berättelserna varierar i ton och tema, från humoristiska äventyr till existentiella reflektioner, och riktar sig till barn mellan sex och tio år.

Marc Eastmond har haft idén i många år, och det är med en känsla av overklighet som han konstaterar att lanseringen på Bokmässan är avklarad och att responsen varit oerhört positiv. Under åren har planerna modifierats, men grunden är densamma som från början, att erbjuda en ny saga som är mellan 15 och 25 minuter lång varje dag. Sagorna kan läsas eller lyssnas på, efter sju dagar försvinner sagan, men användaren kan spara 30 favoritsagor i ett eget bibliotek.

För att läsa just denna artikel krävs någon av dessa prenumerationer:

Logga in eller Prenumerera.

Christina Kihlström

Christina Kihlström

Christina Kihlström frilansar som journalist och skribent.

christina.kihlstrom@gmail.com

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

1870: ny historisk roman av Joakim Weman

Precis lagom till Bokmässan i Göteborg utkommer ”1870”. Den är Joakim Wemans tredje roman och den andra i Damremontserien; historiska romaner som utspelar sig i Frankrike åren 1855-1919.