Linnea Jämtner debuterar med spänningsromanen Makt

Författaren Linnea Jämtner debuterar med spänningsromanen "Makt". Foto: Michael Jämtner

Jag ville skriva om vad som händer när vi tappar kontrollen över våra egna liv, och hur makt – eller bristen på makt – kan påverka oss. Du kan styra över mycket i ditt liv, men det finns saker du står helt maktlös inför.

Jag heter Linnea Jämtner, är uppvuxen i Åby utanför Norrköping och arbetar som projektledare på Polismyndighetens IT-avdelning där jag leder utveckling och förvaltning av internationella och nationella system.

När jag inte skriver (eller är på jobbet), älskar jag att idrotta. Jag är instruktör på Friskis och Svettis, bestiger gärna berg eller springer olika typer av lopp, gärna i kombination med att upptäcka extraordinära platser i världens alla hörn tillsammans med min familj. Mitt stora intresse för idrott och utmaningar, gör att jag förstår innebörden av att hårt arbete ger resultat. Hårt arbete och envishet.

Det finns både små och stora berg att bestiga – varje dag.

Makt

Makt

Snökanonerna gick för fullt, dag som natt, och kylan höll i sig. Det var Alla helgons morgon och Yxbacken stod inför säsongspremiär när en av Norrköpings högst uppsatta politiker hittades korsfäst i ankarliften. Vem ville honom något illa?

Specialutredare Ellie Sparre är hemma på besök när en före detta kollega påstås ha tagit sitt liv. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

1870: ny historisk roman av Joakim Weman

Precis lagom till Bokmässan i Göteborg utkommer ”1870”. Den är Joakim Wemans tredje roman och den andra i Damremontserien; historiska romaner som utspelar sig i Frankrike åren 1855-1919.