Gunilla (Nilla) Glingsten debuterar med boken Där kurvan slutar

Gunilla Glingsten

Hej!

Att min roman nu finns i handeln är otroligt kul och spännande – och oerhört läskigt.
För några år sedan hände saker i mitt liv som gjorde att det där jag alltid vetat, att jag en dag skulle skriva en bok, plötsligt blev självklart. Så jag skrev. Och skrev. Och skrev. Det var terapeutiskt, förlösande och helt underbart och jag kan utan tvekan säga att det var det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Utmaningen och glädjen i skrivandet fyllde ett tomrum och gav mig mening.

Nu är jag i gång med mitt nästa projekt, ännu en skönlitterär roman om livet och vardagen med allt vad det innebär, i kombination med en skrivarkurs eftersom jag har så otroligt mycket att lära inom det här fantastiska hantverket. Det är som med katterna, jag kan helt enkelt inte få nog. De har funnits med i hela mitt liv och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dessa små fantastiska varelser.
Och det här hörni, det är bara början på min resa.

Där kurvan slutar

Där kurvan slutar

39-åriga Mireyas självförtroende pendlar, likaså hennes önskan om att leva eller dö och hon är ständigt på jakt efter en rofylld tillvaro. En tragisk händelse vänder upp och ner på hennes liv, och det hon är bäst på. Hon flyr.

Sonia är en envis, nyfiken och omtänksam 79-åring. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter