Martin Carpvik debuterar med Vinna åter

Två dagar efter en den varma junidag 1994 när jag kastade upp min solkiga studentmössa mot den klarblå himlen och skrek ut min glädje över att vara fri, började jag min första arbetsdag på den arbetsplats som skulle komma att bli ”min” fram till idag. Och säkert ett tag till. Jag heter Martin Carpvik, är 49 år och lite av en trygghetsnarkoman. Jag bor i Åby utanför Norrköping tillsammans med fru, två tonårsbarn och en katt. Hon är gammal som gatan. Katten alltså. Min fru är två år yngre än jag. Jag har alltid skrivit men det var först för ett par år sedan som jag verkligen bestämde mig för att skriva färdigt en roman Jag klev med vånda ur min trygghetszon, tog risken (den att bli refuserad och att ”misslyckas”) och skickade in manuset till några olika förlag. Det resulterade sedermera i utgivningen av min debut ”Vinna åter”. Jag gillar att skriva om vanliga människor och vanliga livsöden. Vanliga människors liv innehåller ofta allt det där man kan önska i en bra historia: glädje, sorg, humor och svärta.

Vinna åter

Vinna åter

I den tillbakadragne miljöarbetaren Bosses liv sker en oväntad vändning när han plötsligt finner sig drivas av ett personligt uppdrag att stoppa en stöldhärva på sin kära återvinningscentral. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter