Julia Båth debuterar med boken Lucia

Författaren Julia Båth släpper boken Lucia. Foto: Christer Ericsson. Omslag: Lava.

Mitt namn är Julia Båth, född 1986 i Uppsala. Som bildkonstnär och författare använder jag mina verk för att utforska och uttrycka djupa, personliga upplevelser. En särskilt betydelsefull händelse i mitt liv har inte bara format mig, utan också inspirerat mig att skildra detta i min debutroman ”Lucia”, där jag tar upp teman som döden och det hinsides.

Genom mitt skrivande vill jag skapa en öppen och nyanserad dialog om de universella aspekterna av det mänskliga livet. Med ”Lucia” syftar jag till att belysa ämnen som ofta är omgärdade av tabun, med målet att utmana och vidga läsarens perspektiv. Jag hoppas att mitt arbete kan inspirera och uppmuntra läsare att utforska djupare dimensioner av mänsklig förståelse och känslomässig resonans.

Idag finner jag inspiration och ro på Blidö i Stockholms skärgård, där jag fortsätter att utveckla mitt konstnärskap. Min resa började på Gerlesborgsskolan, fortsatte genom studier vid Konstakademin i Stuttgart och under en kreativ period som bildkonstnär i München.

Lucia

Lucia

  • Förlag: Bookea
  • Utgiven: 2024-09-04

I hjärtat av en fullsatt arena ska Hannah dö, för att sedan återuppstå och förmedla sanningen – att kristendomen är den enda sanna religionen. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter