Fridell och Silventoinen skriver true crime om miljöbrott

Daniel Fridell. Foto Janerik Henriksson/TT.

SKRÄPDROTTNING. Rättegången mot Think Pink, företaget misstänkt för illegal dumpning av avfall i Mellansverige, inleddes idag. Samtidigt avslöjas företagets mörka historia i den kommande boken Queen of Trash av Daniel Fridell och Nina Silventoinen. Boken, som släpps på WAPI våren 2025, skildrar en skandal med miljöbrott, korruption och organiserad brottslighet, och kommer att finnas som ljudbok och e-bok.
– Den här historien innehåller ALLT: miljöbrott, korruption, MC-gäng, prostitution och utpressning. Det är en helt osannolik härva som nystas upp. Jag vill i boken ge en bild av hela skandalen och hur den drabbat vår miljö och livet för så många vanliga människor i Sverige, säger Daniel Fridell i ett pressmeddelande.

redaktion@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.