Denna artikel sponsras av författare/förlag

Saga Egmont söker Förläggare med fokus på spänningslitteratur

Har du erfarenhet av digital utgivning och spänningslitteratur? Vill du dessutom vara en del av ett av Nordens största digitala förlag? Kom då till oss på Saga Egmont – ett nyskapande, internationellt förlag med huvudkontor i centrala Köpenhamn.

Vi söker dig som har erfarenhet av förläggande och redaktionellt arbete inom digital skönlitterär utgivning, gärna inom spänningsgenren. Du är van att driva projekt från start till mål, att arbeta med manusutveckling och översättningar och har vana av att arbeta med flera projekt parallellt.

Vi söker dig som vill arbeta med utgivning inom flera områden inom spänningslitteratur – nyskrivet material, översättningar och nyutgivningar, där du har förmågan att utveckla starka titlar som kan översättas på fler språk inom Saga Egmonts olika redaktioner. Du trivs i en internationell miljö där du får arbeta i ett högt tempo och som en del av ett team.

Vi söker dig som är uppsökande, självständig i ditt arbete, kreativ och har ett tydligt kommersiellt tänk. Du har vidare en god social kompetens och ett brett nätverk. Det är en fördel om du har erfarenhet av projekledningssystem så som Jira eller Asana.

Som en del av Saga Sverige så kommer du att arbeta på Sagas svenska redaktion med huvudsakligen svenska kollegor, men som en del av ett internationellt förlag kommer du att medverka på möten där engelska är huvudspråket.

Tjänsten är en heltidstjänst på tillsvidareanställning, på vårt kontor i Köpenhamn.

Sista ansökningsdag är 30 september men vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Ansökan med CV och personligt brev skickas till redaktionschef Therese Dahlqvist (tka@sagaegmont.com)

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll är artiklar som finansieras av förlag eller författare som vill förmedla information om sina böcker. Det kan även vara andra företag med tjänster eller produkter, främst relaterade till böcker. Är du intresserad av att köpa sponsrade artiklar så kontakta en av våra säljare på sales@boktugg.se. Läs mer om våra alternativ för annonsering

sales@boktugg.se