Jenny Dargren debuterar med boken Yoga för Adopterade

Jenny Dargren

Jenny Dargren heter jag och jag debuterar som författare 2024.

Som många andra har jag drömt om att bli författare. Det jag inte hade bestämt var om vad jag skulle skriva om. Tillsammans med livserfarenhet och 2 utbildningar så blev det en bok. Jag utbildade mig inom yogan och även som konstnär. Som ”examens projekt” gjorde jag en miniversion av boken. När jag fick bokkontrakt så skrev jag boken på riktigt. Med i bakhuvudet ser jag en serie med olika teman.

Att skriva för att bidra för psykisk och fysiskt hälsa känns som ett privilegium.

Jag driver mitt egna företag. Är gift, har 2 vuxna barn och en hund. När tid finns tycker jag om att spela piano och sjunga samt måla. Drömmen är att helt kunna ägna min tid åt det kreativa. Jag tycker mycket om att laga mat och såklart Yogar jag mycket, men även lite zumba och padel är kul.

Ödmjukt så hoppas jag på att jag ska få möjlighet att ge ut fler böcker.

Yoga för adopterade

Yoga för adopterade

Skapa ett flöde av energier som hjälper till självhjälp. Alla mår inte dåligt av att de är adopterade, men tyvärr är det många som gör det. Vissa väljer att aldrig öppna dörren till sitt förflutna, hos vissa är dörren alltid öppen, en del står kvar på tröskeln och vissa har dörren på glänt. Läs mer »

support@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

1870: ny historisk roman av Joakim Weman

Precis lagom till Bokmässan i Göteborg utkommer ”1870”. Den är Joakim Wemans tredje roman och den andra i Damremontserien; historiska romaner som utspelar sig i Frankrike åren 1855-1919.